Cele Mai Bune 10 Seriale Online Turcești de Văzut

Cu aceste peste 10 seriale turcești online încep o nouă platformă de streaming, doi dintre amicii mei. Însă despre proiectul lor vă zic într-o postare viitoare.

Nici nu am început redactarea acestui articol că deja îmi dau seama că băieții ăștia doi au un pic cam mult de muncă și trebuie să fie activi zilnic câteva ore bune timp de 9-12 luni de zile, astfel încât să se impună serios în această nișă și să obțină câteva mii de vizitatori unici pe zi.

Însă pe parcursul noului lor proiect, o să fiu și eu prezent cu articole despre cele mai bune filme și seriale de văzut online, recenzii și diferite topuri de filme și seriale.

Lista cu 10 seriale turcești online bune de văzut

Ma numesc Zuleyha serial turcesc

1. Mă numesc Züleyha

Genul serialului este Dramă și a rulat între 2018-2022, serialul fiind finalizat. Conform TMDb, acest serial turcesc a avut patru sezoane împărțite astfel: Sezonul 1 cu 35 de episoade, Sezonul 2 cu 28 de episoade, Sezonul 3 cu 39 de episoade și Sezonul 4 cu 39.

Însă pe internet se găsește de văzut online gratis complet cu toate cele 191 de episoade subtitrate. Mă numesc Züleyha are numele în engleză: Bitter Lands iar în turcă: Bir Zamanlar Çukurova.

Fiica ambasadorului serial turcesc

2. Fiica ambasadorului

Genul serialului este Dramă și a rulat între 2019-2021, serialul fiind anulat. Tot conform TMDb, serialul turcesc Fiica ambasadorului are două sezoane de 17 episoade primul sezon, respectiv 35 de episoade al doilea sezon.

Fiica ambasadorului online subtitrat în limba română pe internet este complet cu 52 de episoade în cea mai bună calitate video. Numele original din turcă pentru serialul Fiica ambasadorului este Sefirin Kızı, iar în engleză este cunoscut drept: The Ambassador’s Daughter.

Doctorul minune serial turcessc

3. Doctorul minune

Genul serialului este Dramă și a rulat între 2019-2022, acesta fiind finalizat. Doctorul minune are două seriale cu foarte multe episoade, și anume: Sezonul 1 are 85 de episoade, iar Sezonul 2 are 112 de episoade.

Serialul turcesc Doctorul minune este online gratis subtitrat în română pe internet și are 75 de episoade în total. Numele serialului în limba turcă este Mucize Doktor, iar în limba engleză se numește Miracle Doctor.

Hercai serial turcesc

4. Inimă schimbătoare

Genul serialului Hercai – Inimă schimbătoare este Dramă și a rulat între 2019-2021, astfel serialul este complet. Acest serial numără trei sezoane cu următoarele numere: Sezonul 1 are 12 de episoade, Sezonul 2 are 25 de episoade, iar Sezonul 3 are 31 de episoade.

Poți să vizionezi serialul turcesc Hercai pe internet, toate cele 75 de episoade sunt disponibile online.

Totul pentru familia mea serial turcesc

5. Totul pentru familia mea

Serialul Totul pentru familia mea are genul Dramă și a apărut în 2021 și încă rulează. Serialul turcesc Totul pentru familia mea online are 3 sezoane declarate, astfel: Sezonul 1 vine cu 25 de episoade, Sezonul 2 are 38 de episoade, iar Sezonul 3 are 22 de episoade.

Urmărește online în format HD serialul turcesc Totul pentru familia mea, toate cele 44 de episoade plus cele ce apar săptămânal. Numele original din turcă al serialului este Kardeşlerim, iar în limba engleză se numește For My Family.

Infidelul serial turcesc

6. Infidelul

Genul serialului Infidelul este Dramă și este finalizat, rulând între 2020 și 2022. Serialul are doar două sezoane și acestea au următoarele numere: Sezonul 1 are 31 de episoade, iar Sezonul 2 are 29 de episoade.

Vezi acum serialul turcesc Infidelul online subtitrat în limba română, serialul are 52 de episoade și este complet. Numele serialului Infidelul în engleză este A Woman Scorned și (Infidelitate) mai arată Google, iar în turcă Sadakatsiz.

In bataia inimii serial turcesc

7. În bătaia inimii

Genul serialului este Război, Politică, Crimă și Dramă, a apărut în anul 2015 și încă nu s-a terminat. Serialul are 6 sezoane și anume: Sezonul 1 are 40 episoade, Sezonul 2 are 31 episoade, Sezonul 3 are 36 episoade, Sezonul 4 are 32 episoade, Sezonul 5 are 25 episoade iar Sezonul 6 are 34 de episoade.

Urmărește serialul În bătaia inimii online subtitrat în limba română. Serialul turcesc intitulat În bătaia inimii are 33 de episoade apărute momentan. Numele original al serialul în limba turcă este: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz.

Ramo

8. Ramo

Ramo este un serial turcesc de tip dramă apărut în 2020 și s-a anulat în 2021. Ramo are două sezoane cu 11 episoade primul sezon și 29 de episoade al doilea sezon. Urmărește serialul turcesc Ramo online pe internet, toate cele 35 de episoade în calitate HD.

Kosem serial turcesc

9. Kösem

Kösem Sultan face parte din categoria serialelor turcești de dramă, acesta fiind difuzat între anii 2015-2017. Serialul turcesc Kösem are două sezoane apărute, primul sezon are 30 de episoade, iar al doilea sezon are și el la fel, 30 de episoade.

Urmărește și tu acum serialul turcesc Kösem online cu subtitrare în limba română. Serialul turcesc Kösem are 72 de episoade care te așteaptă să le vezi. Serialul turcesc are numele original Muhteşem Yüzyıl: Kösem.

Patria mea esti tu serial turcesc

10. Patria mea ești tu!

Din 2016 până în 2018, serialul turcesc Patria mea ești tu! care este o dramă cu război și politică are două sezoane lansate, primul dintre ele are 31 de episoade, iar al doilea are 28 de episoade. Serialul este finalizat.

Vezi începând de astăzi serialul Patria mea ești tu! online subtitrat în română, 59 de episoade are în total acest serial. Serialul turcesc Patria mea ești tu! se mai numește și Wounded Love în limba engleză, iar în limba turcă originală se numește Vatanım Sensin.


Sper să vă placă selecția de seriale turcești cu traducere în limba română făcută mai sus, iar dacă știi alte seriale turcești bune de văzut, nu ezita să le împărtășești cu mine și restul persoanelor ce vizitează acest articol. Vă mulțumesc anticipat pentru viitoarele comentarii.

Dacă le-ai văzut pe majoritatea sau pur și simplu cauți alte seriale turcești, am mai scris un articol cu alte seriale decât cele publicate aici, articolul se poate găsi cu un click aici.

About the Author: iRelevant

Bine ai venit pe site-ul meu.

You might like

4 Comments

 1. Arată marfă rău de tot blog-ul/site-ul tău, articolul documentat, cu research util în a lua o decizie bună în alegerea serialului turcesc totodată.

  Felicitări!

 2. Pe lângă serialele turcești menționate aici și în celălalt articol, am mai găsit câteva care au fost destul de populare la vremea lor:

  Üç Kız Kardeş – Trei Surori
  Muhtesem Yuzyil – Suleyman Magnificul
  Babil – Alegerea
  Oğlum – Fiul Meu
  Elkizi – Fata Nimănui
  Tehlikeli Karım – Soția Mea Periculoasă
  și Aziz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *