Când Începe Serialul Românesc Clanul Sezonul 2 Online?

Mai avem puțin de așteptat, serialul românesc Clanul Sezonul 2: Focul Nu Iartă! începe pe 19 Februarie 2023 și poate îl avem chiar pe 12 Februarie 2023 pe VOYO?!

Clanul

Vom afla în scurt timp, însă să recapitulăm și să încercăm să deducem ultimele întâmplări din primul sezon în care marele mafiot, Măcelarul – a murit. Dar oare chiar a murit cu adevărat?

Măcelarul este deja emblema serialului românesc Clanul, iar printr-o ultimă secvență din primul sezon, Tudor Achim se întâlnește cu cineva, dar oare cu cine? Să fie oare Măcelarul?

Deși se poate ca Măcelarul să fie totuși mort, iar Constănțeanul împreună cu fiica sa, să fie noii mafioți din București. S-a mai întâmplat asta și în serialul Vlad, unde primul șmecher mafiot al primului sezon dispare cumva și-i ia locul un șmecher mafiot și mai mare.

Prima dată s-a dat zvonul pe TikTok, serialul românesc CLANUL fiind promovat de actori pe rețeaua de socializare, iar la o săptămână diferență deja avem și un spot publicitar pe ProTV în care se confirmă oficial că sezonul 2 începe pe 19 Februarie 2023.

Se pare că sezonul 2 nu mai are nicio legătură cu „Sângele Frate Nu Te Face”, cum s-a numit primul sezon, iar noul sezon din Clanul se numește „Focul Nu Iartă”.

About the Author: iRelevant

Bine ai venit pe site-ul meu.

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *